Spring naar hoofdtekst
Advocatenkantoor Van Venrooij Advocaten­kantoor Van Venrooij

Contact­gegevens

Advocatenkantoor Van Venrooij
Akerstraat Noord 81
6413 JC Heerlen
(Hoensbroek)

Telefoon: 045-521 13 98
Fax: 045-523 35 91
Mobiel: 06-228 18 600
Email:

Terug naar boven

Welkom

Op deze website vindt u informatie over het kantoor. U kunt gebruik maken van links naar de rechts­gebieden, een routebeschrijving, de algemene voorwaarden, onze tarieven en een contactformulier.

Advocatenkantoor van Venrooij bestaat sinds 2000 als eenvrouwszaak. Mevrouw van Venrooij heeft ruim vijfentwintig jaren praktijkervaring als advocaat. Het kantoor verleent juridische diensten met name op het gebied van familierecht en strafrecht. Voor overige rechtsgebieden wordt desgewenst doorverwezen naar deskundige collega's.

Foto advocatenkantoor Van Venrooij

Het kantoor hecht belang aan goede persoonlijke contacten om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Een eerste informatief gesprek (van ongeveer een half uur) is gratis.

Advocaatkosten kunnen echter oplopen; voor wie in aanmerking komt voor een zogenaamde toevoeging bestaan de kosten uit een eenmalige eigen bijdrage en kosten als aantekenen, uittreksels en griffierechten.

Of u in aanmerking komt voor vergoeding van kosten van rechtsbijstand, bepaalt de Raad voor Rechtsbijstand, zie hiervoor ook www.rechtsbijstand.nl.

Indien u niet in aanmerking komt voor gefinancieerde rechtshulp hanteert het kantoor een basis uurtarief van €180,- excl. BTW.

Terug naar boven